Despre mine

Hai să mă cunoști

 Ma numesc Eugen-Nicolae Butiu si sunt instructor auto de circa 15 ani . Cu o pasiune profundă pentru siguranța rutieră și destula experiență în industrie, mă dedic să formeze viitori șoferi responsabili și încrezători.

De-a lungul carierei mele, am avut privilegiul să lucrez cu sute de cursanți, ghidându-i de la primele lecții până la momentul în care au devenit șoferi independenți. Fiecare elev este unic, iar misiunea mea este să ofer o experiență de învățare personalizată, adaptată nevoilor și ritmului fiecărui individ.

Cu o abordare orientată către încredere și responsabilitate, promovez nu doar dobândirea abilităților necesare pentru a obține permisul de conducere, ci și formarea unor șoferi conștienți de responsabilitatea lor în trafic. În cadrul școlii noastre, punem accent pe siguranță, respect pentru reguli și empatie în conduita rutieră.

Lucrăm pentru a asigura un mediu de învățare pozitiv și susținător.

  Credem în construirea unei comunități de șoferi responsabili, iar eu personal mă angajez să vă ofer cele mai bune resurse și cunoștințe pentru a vă transforma în șoferi siguri și încrezători.

Vă invit să vă alăturați echipei noastre și să începem această călătorie importantă către obținerea permisului de conducere și dezvoltarea abilităților de șoferie durabile.

Cu sinceritate,

Eugen-Nicolae  Instructor Auto 

Scroll to Top